Contact | BLIJF in BEELD

Contact

Opsturen van materiaal:

Goed verpakt en het liefst aangetekend verzenden aan:

BLIJF in BEELD

T.a.v. A. Westerhuis

Postbus 1145

8300 BC  EMMELOORD

______________________________________________

Tel.: 0561 - 48 09 13

GSM: 06 - 109 131 40

E-Mail: info@blijfinbeeld.nl

Facebook BLIJF in BEELD

__________________________________________________________

Bezoekadres:

Nijetrijne (uitsluitend op afspraak) mail even voor een uitgebreide routebeschrijving en het adres.

Als u het materiaal komt brengen of halen krijgt u van ons een bon voor een gratis consumptie (drankje) in het nabij gelegen Paviljoen Driewegsluis,  bij besteding van € 75,- of meer(in de wintermaanden, van oktober t/m maart alleen in het weekend !). 

Combineer het brengen of halen van uw materiaal met een prachtige wandeling in het nabij gelegen natuurgebied `De Rottige Meente'(let op, het materiaal is dus niet klaar terwijl u wandelt…). Wij hebben normaal gesproken een levertijd van ± 1-2 weken, in overleg sneller, in drukke periodes kan het wat langer duren. 

U heeft keuze’s uit vier wandelingen, één van 5 km (± 1uur) 8 km, 12 km of 16 km (Kaart van de routes bij ons gratis verkrijgbaar), maak er een leuk dagje uit van ! (TIP ! neem wel laarzen of waterdicht schoeisel mee . . ) 

Sinds mei 2015 is er een mooie fietsroute en wandelroute uitgezet via IZI Travel.

Dowload de App en start deze, op de route krijgt foto’s te zien, gesproken tekst en filmpjes over ons mooi gebied. Beleef deze nieuwe ervaring op uw smartphone.

Wij helpen u graag even met het installeren van deze app als u langskomt.

Nog een hele mooie bezoektip ! De nieuwe vlindervallei in de Orchideeën Hoeve op +/- 15 minuten rijden bij ons vandaan, De naam zegt het al: duizenden vlinders die vrij rondfladderen door de vallei en langs de steile rotswanden, u weet niet wat u ziet !


© BLIJF in BEELD 2019 - Tel.: 0561-480913 of 06-10913140 - E-Mail: info@blijfinbeeld.nl